Bra dagar!

Började veckan med träning. Så skönt att träna med ett lag men måste tyvärr erkänna att jag håller igen varje träning. Så ikväll ska det bli ändring och jag ska försöka köra hundra procent och verkligen ta ut mig.

Igår hämtade jag ut ett par guldörhängen så nu är det komplett. Känns bra att ha äkta i öronen när de aldrig plockas ur, vill inte få någon allergi. Efter det körde jag inom brorsan för lite fika, stannade i två timmar och snackade innan Lina kom hem och det var dags för dem att hämta Ploppan. Jag körde hem en snabb runda innan jag begav mig vidare för inlämning av klocka och häng i Karlshamn.

Sitter fortfarande med kaffe, har fått pyttelite jobb gjort. Ska kila iväg och posta ett brev idag med postförskott. Gör ens folk det? Trodde inte det fanns längre så blir intressant att se om jag lyckas få iväg det.

Har förresten fått mina nya brillor nu. Känner mig lite smartare än innan.. ser i alla fall smartare ut nu när jag jobbar. Nu gäller det bara att använda dem varje gång vid datorn. Så svårt med nya vanor!

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *