Bröllop och barnpassning

I helgen så var det dags för min lillebror att knyta bandet med sin sambo. Vi började lördagen med frukost tillsammans ett litet intimt gäng. När det var dags att på börja smink och hår fick grabbarna lämna oss och åka på annat håll för att göra sig fina. Vi drack mimosa och skumpa, lockade hår och sminkade oss i omgångar i flera timmar och lyckades ändå få det stressigt i slutet.

Vigseln var så fin och kyrkan var magisk. Efter de hade sagt ja hoppade vi in i en klassisk fin bil och begav oss för att ta bilder innan vi mötte upp resten av gästerna i festlokalen. Festen var så bra ordnad med lite bus, musik och mycket skålande. Kvällen avslutades med dans och drinkar.

Söndagen var jag barnvakt åt deras dotter medans mamma och pappa körde dem till flygplatsen för att påbörja sin bröllopsresa.  Det var fullt ös i ett par timmar innan vi båda la oss på soffan, varav Ploppan däckade. På kvällen åkte jag upp till deras lägenhet och är numera kattvakt (och lägenhets passare) i en vecka.

På lördag är det min dag att fira att jag levt ytterligare ett år. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra, om jag ska göra något.

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *