En tur till Köpenhamn

Igår tog jag mig friheten att vara ledig. Kände hur kroppen verkligen behövde det (även ledigt idag pga min värk). Tog tåget ner till Köpenhamn vid lunchtid och var därmed framme vid 15-tiden. Blev upp mött vid stationen och promenerade vidare för en kaffe. Vädret var perfekt, solen sken och vi kunde sitta på uteserveringen. Vi gick sedan till lägenheten och korkade upp en flaska vin i soffan innan det var dags att bege sig till middagen med ”artist-talk” med två stora profiler från Danmark. Jag förstod kanske hälften av vad som sades men njöt desto mer av vinet och vår tre-rätters middag och sällskapet runt om.

Försökte sova ut idag men gick sådär, klarvaken vid 7.30. Tog det lugnt, duschade och gjorde vid mid innan jag blev serverad kaffe och det var dags att gå ut för frukost. Åt en otroligt god yoghurt med granola och bär på ett ställe tvärs över gatan från lägenheten. Gick tillbaka för att plocka upp mina saker innan vi promenerade genom staden för jobb på kontoret (inget jobb för mig dock). Stannade en stund och hälsade innan det var dags att bege sig till stationen för att ta tåget hem.

Väl hemma var det dags för jobb och behandling av min nacke och huvudvärk med elektroder. Har fått tid hos min naprapat nästa fredag så får underhålla och försöka förbättra det själv fram till dess.

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *