En tidig julklapp

Veckan är nästan över och snart kan jag ta helg. Så himla skönt! Dagarna går fort, fullt med jobb varje dag. Har jobbar en bit in på kvällen sedan i tisdags, idag är sista dagen jag jobbar ända in på kvällen också. Imorgon blir det en vanlig dag, som det ser ut nu med jobb hemifrån och en plåtning hittills.

Här hemma bor jag i min fina unicorn onesie, med svans, man och horn. En lite tidig julklapp till mig själv. Den är så jäkla mjuk, varm och mysig att jag önskar att jag kunde gå runt i den hela tiden överallt.

Imorgon blir det en lugn kväll hemma i soffan, äta lite gott och bara slappa. På lördag åker jag ner till Köpenhamn och spenderar resten av helgen där. Ska bli så skönt och mysigt!

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *