Firar att jag levt ännu ett år!

 

 

 

 

(fick änligen tag i tishan på H&M, dock två storlekar förstor..)

 

 

 

Jaha, då har det blivit min dag. Hela 28 år fyller jag. Mitt 2018 har varit en jäkla berg-och-dalbana men jag har klarat mig hittills, trots att inte mycket gått min väg. Men som jag spenderat med min fantastiska familj och vänner vid min sida. Jag har inte gett upp och kommer aldrig att göra det. Idag firar vi att jag fått leva ännu ett år. Jag är så tacksam för allt som livet ger, för alla som finns kvar vid min sida, som får mig att skratta, som stöttar mig och som aldrig sviker.

Ikväll firar med middag på Borgmästaregården (favvo stället) och sedan får vi se vart kvällen tar vägen. Önskar mina underbara vänner i LA kunde vara med ikväll också.

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *