Influensatiderna är här..

Jag har lyckats dra på mig en influensa, inkluderande halsont, feber, huvudvärk och smärta i hela kroppen. Något som vanligtvis händer när jag blir sjuk tyvärr. Tar ett spray för halsen, Ipren, ingefärsshots, te och askorbinsyra (som förövrigt har räddat mig i över ett år, förmodligen pga slarv senaste veckan som jag blev sjuk nu). Har varit säng/soffliggandes mestadels av dagen med ett par jobbryck framför datorn för att få lite gjort, i kortare stunder. Nu har jag lyckats ta en dusch, lagt en ansiktsmask och ska snart ta en Ipren till för att klara kvällen. Det blir inte mycket mer gjort här idag, jag är helt slut och öm överallt. Förstår inte varför jag ska få så ont i kroppen när jag blir sjuk?

Ska titta på något lärorikt och spännande ikväll, vill inte slösa min tid på ”skräp” program när jag inte varit så produktiv. Några tips?

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *