När kroppen skriker ska man lyssna!

När pulsen aldrig går ner, trots att man försöker ta djupa andetag och stressa ner. När kroppen aldrig hinner återhämta sig utan att man ständigt ligger på minus energimässigt. När ens positivitet och engagemang inte längre är märkbart. Tecken på att man jobbat för mycket och behöver lära sig att säga nej. Att jobba hundra procent och säga ja till extra jobb för att vara snäll och ställa upp tar på kroppen. När man inte haft en enda ledig dag på tre veckor och snittar 12h på dag så märks det.

Idag har jag jobbat och varit på möte, jobbar även hela kvällen. Imorgon blir min första lediga dag, ser fram emot den och att den spenderas i Köpenhamn. Behöver tid att andas och återhämta mig innan kroppen kollapsar. Jag hoppas att jag klarar av att jobba på onsdag igen.

Nästa vecka har jag bokat in en naprapatbehandling. Konstant värk i rygg och huvudvärk varje dag. Botoxen jag gjorde för ett tag sedan har hjälpt bra för min migrän men börjar släppa nu och det kommer krypandes igen.

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *