Jobb och kom igång med träning

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3

Mina dagar har varit långa och att hinna äta under dagen har varit svårt, en banan eller ett äpple brukar bli min lunch vilket inte är så bra. Har varit iväg varje dag och plåtat och ska iväg idag igen ett par timmar och samma imorgon. Har fått i mig frukost och te, ska göra kaffe snart så jag vaknar till. Nu när jag jobbat 24/7 så har träningen verkligen fått lida, samt att mitt halsont inte riktigt gått över. Men jag måste komma igång snart igen, så fort jag får lite tid över, kanske nästa vecka om jag har tur. Vill ha lite nya träningskläder och dessa från Stronger är snygga och enkla. Perfekt för ett pass på gymmet!

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *