Ledighet? Nej, vi kör på!

Fredag! Inte för att det betyder ledighet och helg för mig, jag jobbar både idag, lördag och söndag. Har bestämt att jag måste ta en dag ledig nästa vecka, men det är så svårt när man blir bokad. Behöver en dag med avslappning, kanske ska boka in en massage och healing? Känner inombords att jag behöver en healing, mycket som lagras och behöver klaras upp i min chakra.

Idag har jag gjort en del redigering och ska iväg och plåta i eftermiddag på en fritidsgård. Igår höll jag till i en ishall, blev helt nerkyld och det var inte för än jag tog en varm dusch på kvällen som jag blev människa igen. På söndag ska jag plåta en hockeymatch och då ska jag ha många lager med kläder på mig!

Ikväll beger jag mig till Kristianstad för att spendera kvällen med min bästa vän. Är övertygad om att det kommer bli lika grymt som vanligt!

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *