När tiden springer iväg

Var ett tag sedan jag var inne här nu. Är alltid så mycket att göra och när jag väl är ledig vill jag njuta av den tiden och umgänget. Helgen var spenderades med min bästa vän och besök från Kph. Vår första barrunda i Kristianstad, med både käk och utgång på nattklubb. Söndagen chillade vi i princip hela dagen på hotellet, en prommis på stranden i Åhus för att få lite friskluft sedan tillbaka till hotellet för att kolla film och äta take away i sängen. Bästa som finns! Vi båda körde hem vid 18-tiden, jag med en snabb tur inom Emma för att lämna och hämta en sak.

I går var det fullt upp med jobb och ett besök hos min naprapat. Vridet bäcken, olika långa ben, platt bröstrygg, spänningar i nacken osv.. Ja, ett besök till innan jul så ska det nog blivit ganska bra. Tycker det är så svårt att sitta ”rätt” när jag jobbar vid datorn. Sjunker snabbt ihop som en påse..

Idag har jag både jobbat vid datorn och varit ute och plåtat, blir samma visa imorgon och på torsdag.

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *